Запис Детальніше

Підстави набуття прав на землю громадянами України.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підстави набуття прав на землю громадянами України.
 
Creator Дремлюга , К.О.
 
Subject 12.00.06 – земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право
349.4 Земельне право. Право планування населених пунктів
 
Description Дисертація присвячена комплексному теоретичному дослідженню підстав набуття прав на землю громадянами України. В роботі проаналізовано науково-правові та законодавчі засади набуття прав на землю громадянами України. З’ясовано особливості земельної правосуб’єктності громадян України, визначено поняття та особливості прав на землю громадян України, охарактеризовано їх систему. Проведено науково-теоретичний аналіз поняття та юридичної природи підстав набуття прав на землю, здійснено їх наукову класифікацію. Досліджено систему, структуру і особливості підстав набуття права власності, права оренди та інших речових прав на земельні ділянки громадянами України, проаналізовано особливості законодавчого визначення моменту виникнення прав на землю.
Обґрунтовано пропозиції щодо внесення змін та доповнень до нормативно-правових актів земельного законодавства України для вдосконалення правового регулювання набуття прав на землю громадянами України.
 
Date 2010-09-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5112/1/%D0%94%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D1%8E%D0%B3%D0%B0_%D0%9A.%D0%9E.pdf
Дремлюга , К.О. (2010) Підстави набуття прав на землю громадянами України. PhD thesis, Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника Міністерства освіти і науки України..
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5112/