Запис Детальніше

Використання поживних речовин та продуктивні якості молодняку кролів за різних рівнів протеїну та лізину в комбікормах.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання поживних речовин та продуктивні якості молодняку кролів за різних рівнів протеїну та лізину в комбікормах.
 
Creator Попов, В. Є.
 
Subject 06.02.02-годівля тварин і технологія кормів
636.9 Інші тварини, яких утримують люди
 
Description У дисертації викладено теоретичний та експериментальний матеріал з використання в годівлі молодняку кролів м’ясо-шкуркового напряму продуктивності комбікормів із різними рівнями сирого протеїну та лізину. Виявлено напрям змін у продуктивності кроленят, перетравності поживних речовин та балансу азоту в організмі. Досліджено морфологічний і біохімічний склад крові, амінокислотний склад м’язів та печінки. Вивчено морфологічний склад тушок та якість сирих шкурок.
Рекомендується при вирощуванні молодняку кролів м’ясо-шкуркового напряму продуктивності віком 45–60, 61–90 та 91–120 діб використовувати комбікорми з відношенням сирого протеїну до обмінної енергії відповідно 16,2; 17,0 та 17,2 г/МДж за рівня 5 % лізину у сирому протеїні в усі вікові періоди вирощування.
 
Date 2010-10-28
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5115/1/%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2_%D0%92.%D0%84.pdf
Попов, В. Є. (2010) Використання поживних речовин та продуктивні якості молодняку кролів за різних рівнів протеїну та лізину в комбікормах. PhD thesis, Робота виконана в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5115/