Запис Детальніше

АНАЛІТИЧНИЙ МОНІТОРИНГ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title АНАЛІТИЧНИЙ МОНІТОРИНГ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА
 
Creator ПЕТРОВСЬКА, Т.М.
 
Subject 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит
338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
 
Description Дисертацію присвячено розробленню теоретико-методичних та прикладних аспектів формування системи аналітичного моніторингу ринку продукції вівчарства.
У роботі розкрито економічну сутність ринку вівчарської продукції та систему його показників; досліджено методологічні особливості аналізу і прогнозування ринку продукції вівчарства; визначено стан інформаційно-аналітичного забезпечення ринку продукції вівчарства; здійснено оцінку і системний аналіз стану і тенденцій розвитку ринку продукції вівчарства, визначено показники, що характеризують попит і пропозицію на ринку; сформовано новий підхід до інформаційного забезпечення системи моніторингу, аналізу і прогнозування розвитку ринку продукції вівчарства; розроблено пропозиції щодо впровадження і функціонування структурно-функціональної інтегральної інформаційно-аналітичної системи моніторингу і прогнозування параметрів розвитку ринку продукції вівчарства.
У дисертації запропоновано авторський підхід до формування, впровадження і функціонування інформаційного забезпечення системи моніторингу, аналізу і прогнозування розвитку ринку продукції вівчарства, побудовано функціональну модель моніторингу параметрів ринку вівчарської продукції і модель інтегрованої інформаційно-аналітичної системи.
 
Date 2010-03-25
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5347/1/Petrovska_T.M..pdf
ПЕТРОВСЬКА, Т.М. (2010) АНАЛІТИЧНИЙ МОНІТОРИНГ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА. PhD thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5347/