Запис Детальніше

Формування інвестиційної привабливості сільськогосподарського землекористування в умовах трансформації земельних відносин

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування інвестиційної привабливості сільськогосподарського землекористування в умовах трансформації земельних відносин
 
Creator РОМАНСЬКА, Д.П.
 
Subject 631.1 Організація та управління сільським господарством
08.00.06 - економіка природокористування та охорони навколишнього середовища
 
Description У дисертаційній роботі поглиблено теоретико-методологічні засади інвестицій у сільськогосподарське землекористування та формування його інвестиційної привабливості в умовах трансформації земельних відносин, які, на відміну від існуючих, розглядаються в контексті еколого-економічних відносин щодо організації використання та охорони земель.
Вперше сформульовано процес створення сільськогосподарського земле-користування юридичної особи як формування складного земельного капіталу, що представлений у вигляді таких етапів: інтелектуальний, створення статутного земельного капіталу, формування землекористування, забезпечення землеко-ристування енергією площі. Запропоновано методологічно-методичні підходи до формування інвестиційної привабливості сільськогосподарського землекористу-вання в умовах нових земельних відносин, які визначають сутність інвестицій у землекористування, критерії їх класифікації та виділено основні чинники, які впливають на його інвестиційну привабливість.
Розроблено алгоритм розрахунку індексів для інтегральної оцінки інвестиційної привабливості сільськогосподарського землекористування в межах адміністративно-територіальних утворень, яка включає: еколого-економічну при-датність земельних угідь, місце розташування землекористування адміністративно-територіальних утворень в регіоні, нормативну грошову оцінку сільськогосподарських угідь та інфраструктурне облаштування.
Удосконалено методику оцінки інвестиційної привабливості сільськогоспо-дарського землекористування в проектах землеустрою.
 
Date 2010-03-11
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5351/1/Romanska.pdf
РОМАНСЬКА, Д.П. (2010) Формування інвестиційної привабливості сільськогосподарського землекористування в умовах трансформації земельних відносин. PhD thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5351/