Запис Детальніше

РОЗВИТОК БУРЯКОЦУКРОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ АПК УКРАЇНИ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РОЗВИТОК БУРЯКОЦУКРОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ АПК УКРАЇНИ
 
Creator УМАНСЬКА , В.Г.
 
Subject 08.00.03 - економіка та управління національним господарством
330 Економіка в цілому
 
Description Дисертаційне дослідження присвячено обґрунтуванню теоретичних засад формування і впровадження організаційно-економічної і виробничо-технологічної системи заходів щодо розвитку бурякоцукрового підкомплексу АПК України та його економічної стабільності.
Виявлено сучасні тенденції розвитку виробництва цукрових буряків і цукру в Україні та визначено основні напрями, що передбачають подолання негативних наслідків світової фінансової кризи у бурякоцукровому підкомплексі. Обґрунтовано стратегію регулювання бурякоцукрового підкомплексу, сформульовано пропозиції щодо підвищення економічної ефективності виробництва цукросировини і цукру, які передбачають оптимізацію розмірів високопродуктивних сировинних зон бурякосійних регіонів та поліпшення державних і ринкових важелів регулювання відносин в галузі. Обґрунтовано методичні підходи щодо визначення розміру державної фінансової підтримки на відновлення природної родючості ґрунтів у бурякових сівозмінах. Запропоновано регулювання ринкових відносин в буряко-цукровому підкомплексі на базі великих інтегрованих спеціалізованих об’єднан
 
Date 2010-05-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5367/1/Umanska.pdf
УМАНСЬКА , В.Г. (2010) РОЗВИТОК БУРЯКОЦУКРОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ АПК УКРАЇНИ. PhD thesis, Уманський державний аграрний університет Міністерства аграрної політики України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5367/