Запис Детальніше

ФОРМУВАННЯ І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФОРМУВАННЯ І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
 
Creator ВЕЛИЧКО , О.В.
 
Subject 08.00.04 - економіка та управління підприємствами
331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економіка праці. Організація праці
 
Description Дисертаційна робота присвячена розробці теоретичних і методичних засад та практичних рекомендацій щодо підвищення формування і ефективності використання трудових ресурсів у сільськогосподарських підприємствах регіону. Розкрито сутність категорії «трудові ресурси сільських територій», визначено соціально-економічні чинники, які впливають на їх розвиток, формування та ефективне використання.
Розроблено стратегію формування та ефективного використання трудових ресурсів сільськогосподарських підприємств та їх прогноз на перспективу. Обґрунтовано алгоритм визначення багатовимірної середньої використання трудових ресурсів у сільськогосподарських товариствах з обмеженою відповідальністю як однієї з найпоширеніших організаційно-правових форм господарювання Полтавської області. Запропоновано регіональний кластер сільськогосподарських товариств з обмеженою відповідальністю, який передбачає взаємну координацію роботи його учасників.
 
Date 2010-06-03
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5371/1/Velychko.pdf
ВЕЛИЧКО , О.В. (2010) ФОРМУВАННЯ І ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ. PhD thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5371/