Запис Детальніше

ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА ВИКОНАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПЛАНУВАННЯ
ТА ВИКОНАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ
 
Creator ЄФРЕМОВА, І.І.
 
Subject 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право
352 Нижній рівень органів управління. Органи місцевого управління. Муніципальна адміністрація. Місцеві органи
 
Description Дисертаційне дослідження присвячено комплексному аналізу правового регулювання процесів планування та виконання місцевих бюджетів України та розробці основних шляхів їх удосконалення.
Досліджено теоретико-методологічні засади правового регулювання планування та виконання місцевих бюджетів, визначено та уточнено ряд понять. Розглянуто зарубіжний досвід правового регулювання планування місцевих бюджетів і визначено його принципи. Значну увагу приділено питанням фінансової децентралізації місцевого самоврядування. Виявлено суперечності в бюд-жетному законодавстві, дано характеристику правових норм, що регулюють бюджетні відносини у сфері планування та виконання місцевих бюджетів.
Проаналізовано фінансові інтереси держави та органів місцевого самоврядування з метою розмежування бюджетних повноважень органів місцевої та державної влади.
Досліджено інститут відповідальності за бюджетні правопорушення як складової частини процесу виконання місцевих бюджетів, виявлені недоліки в їх правовому регулюванні. Визначено шляхи вдосконалення правового забезпечення відповідальності за порушення бюджетного законодавства у процесі виконання місцевих бюджетів.
 
Date 2010-02-17
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5385/1/Efremova.pdf
ЄФРЕМОВА, І.І. (2010) ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА ВИКОНАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ. PhD thesis, Національному університеті біоресурсів і природокористування України, Кабінет Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5385/