Запис Детальніше

РОЗВИТОК МАЛОГО АГРАРНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РОЗВИТОК МАЛОГО АГРАРНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ
 
Creator ГРАБОВСЬКИЙ, Д.О.
 
Subject 334 Форми організації та співробітництва в економіці
08.00.04 - економіка та управління підприємствами
 
Description У дисертації проаналізовано різноманітні теоретичні і практичні підходи вчених-економістів щодо розкриття сутності малого підприємництва, розглянуто його роль та основні принципи формування і функціонування в національній економіці, а також досліджено фермерське господарство як організаційну форму малого підприємництва сільських територій України.
Досліджено сучасний стан і тенденції розвитку малого підприємництва в аграрній сфері України, проаналізовано ефективність та розкрито регіональні особливості розвитку малого аграрного підприємництва на сільских територіях країни.
Висвітлено методи, форми і особливості державної підтримки і регулювання розвитку малого аграрного підприємництва на селі; опрацьовано пропозиції щодо підвищення ефективності використання земельно-ресурсного потенціалу малого підприємництва в сільському господарстві на інноваційно-інвестиційній основі; визначено пріоритети та здійснено моделювання сталого розвитку малого аграрного підприємництва в особі фермерських господарств.
 
Date 2010-04-27
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5393/1/Grabovsky.pdf
ГРАБОВСЬКИЙ, Д.О. (2010) РОЗВИТОК МАЛОГО АГРАРНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ. PhD thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5393/