Запис Детальніше

Заквашувальні культури для ряжанки

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Заквашувальні культури для ряжанки
 
Creator ПАСІЧНЮК, Є.
РОЖАНСЬКА, O.
 
Subject Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010
 
Description Досліджено можливість використання показників β-галактозидазної активності як біохімічний критерій відбору
штамів, що інтенсивно нагромаджують біомасу у виробничих поживних середовищах.
 
Publisher ПП "Паралель"
 
Date 2010-02-05
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5411/1/10eipcfr.pdf
ПАСІЧНЮК, Є., РОЖАНСЬКА, O. (2010) Заквашувальні культури для ряжанки. Продовольча індустрія АПК (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5411/