Заквашувальні культури для ряжанки
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Заквашувальні культури для ряжанки
|
|
Creator |
ПАСІЧНЮК, Є.
РОЖАНСЬКА, O. |
|
Subject |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010 |
|
Description |
Досліджено можливість використання показників β-галактозидазної активності як біохімічний критерій відбору штамів, що інтенсивно нагромаджують біомасу у виробничих поживних середовищах. |
|
Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
Date |
2010-02-05
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5411/1/10eipcfr.pdf
ПАСІЧНЮК, Є., РОЖАНСЬКА, O. (2010) Заквашувальні культури для ряжанки. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5411/
|
|