Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування
|
|
| Creator |
БАЛЬ-ПРИЛИПКО, Л.
|
|
| Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Випуск 2010 |
|
| Description |
Розглянуто основні поняття та показники якості харчових продуктів:споживчі властивості, харчова цінність і безпека для здоров'я людини. Подано перелік та характеристику групи смако-ароматичних речовин у сучасній технології м'ясних продуктів. Сформульовано застереження про появу на продовольчому ринку імітованих харчових виробів. |
|
| Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
| Date |
2010-02-07
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5415/1/10lvbfpe.pdf
БАЛЬ-ПРИЛИПКО, Л. (2010) Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5415/
|
|