Запис Детальніше

Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування
 
Creator БАЛЬ-ПРИЛИПКО, Л.
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Випуск 2010
 
Description Розглянуто основні поняття та показники якості харчових продуктів:споживчі властивості, харчова цінність і
безпека для здоров'я людини. Подано перелік та характеристику групи смако-ароматичних речовин у сучасній технології
м'ясних продуктів. Сформульовано застереження про появу на продовольчому ринку імітованих харчових виробів.
 
Publisher ПП "Паралель"
 
Date 2010-02-07
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5415/1/10lvbfpe.pdf
БАЛЬ-ПРИЛИПКО, Л. (2010) Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування. Продовольча індустрія АПК (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5415/