Запис Детальніше

Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів
 
Creator ВАСИЛЬЄВА, , О.
ГЛАДКА, А.
НАЗАРЕНКО, І.
 
Subject Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010
 
Description У роботі досліджено вплив добавок з пектиновмісної сировини на показники якості продуктів харчування.
Встановлено, що введення у технологію збивних солодких страв продуктів переробки айви та зменшення частки білка яєць
не призводить до погіршення структурно-механічних показників якості.
 
Publisher ПП "Паралель"
 
Date 2010-02-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5417/1/10ovapfp.pdf
ВАСИЛЬЄВА, , О., ГЛАДКА, А., НАЗАРЕНКО, І. (2010) Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів. Продовольча індустрія АПК (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5417/