Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів
|
|
| Creator |
ВАСИЛЬЄВА, , О.
ГЛАДКА, А. НАЗАРЕНКО, І. |
|
| Subject |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010 |
|
| Description |
У роботі досліджено вплив добавок з пектиновмісної сировини на показники якості продуктів харчування. Встановлено, що введення у технологію збивних солодких страв продуктів переробки айви та зменшення частки білка яєць не призводить до погіршення структурно-механічних показників якості. |
|
| Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
| Date |
2010-02-06
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5417/1/10ovapfp.pdf
ВАСИЛЬЄВА, , О., ГЛАДКА, А., НАЗАРЕНКО, І. (2010) Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5417/
|
|