Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів
|
|
Creator |
ВАСИЛЬЄВА, , О.
ГЛАДКА, А. НАЗАРЕНКО, І. |
|
Subject |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010 |
|
Description |
У роботі досліджено вплив добавок з пектиновмісної сировини на показники якості продуктів харчування. Встановлено, що введення у технологію збивних солодких страв продуктів переробки айви та зменшення частки білка яєць не призводить до погіршення структурно-механічних показників якості. |
|
Publisher |
ПП "Паралель"
|
|
Date |
2010-02-06
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5417/1/10ovapfp.pdf
ВАСИЛЬЄВА, , О., ГЛАДКА, А., НАЗАРЕНКО, І. (2010) Виробництво пектинововмісних функціональних продуктів. Продовольча індустрія АПК (1). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5417/
|
|