Запис Детальніше

НАСТУПНІСТЬ У ЗМІСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ШВЕЙНОГО ПРОФІЛЮ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАСТУПНІСТЬ У ЗМІСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ШВЕЙНОГО ПРОФІЛЮ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ
 
Creator ШЕРЕМЕТЬЄВА, Ю.О.
 
Subject 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
13.00.04-теорія і методика професійної освіти
 
Description Дисертація присвячена проблемі забезпечення наступності змісту професійної підготовки інженерів-педагогів швейного профілю у ВНЗ. На основі аналізу сучасного стану досліджуваної проблеми розкрито шляхи вдосконалення змісту і форм організації навчання студентів інженерно-педагогічної спеціальності у контексті вимог принципу наступності.
Виявлено, теоретично обґрунтовано й експериментально перевірено організаційно-педагогічні умови забезпечення наступності у змісті навчання, визначено шляхи їх реалізації у навчальному процесі. Розроблено структуру змісту професійної підготовки інженерів-педагогів швейного профілю у вищому навчальному закладі, представлено рекомендації щодо проектування навчальних планів і програм із урахуванням вимог принципу наступності і кредитно-модульної системи навчання. Обґрунтовано доцільність уведення в навчальний процес інтегрованої дисципліни «Вступ до швейного виробництва» та її зміст. Визначено критерії ефективності реалізації наступності у змісті навчання. Подано результати експериментальної перевірки ефективності організаційно-педагогічних умов забезпечення наступності у змісті професійної підготовки інженерів-педагогів.
 
Date 2010-05-13
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5427/1/Sheremet%E2%80%99eva_U.%D0%90..pdf
ШЕРЕМЕТЬЄВА, Ю.О. (2010) НАСТУПНІСТЬ У ЗМІСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ШВЕЙНОГО ПРОФІЛЮ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ. PhD thesis, Республіканський вищий навчальний заклад «Кримський інженерно-педагогічний університет», Міністерство освіти і науки України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5427/