Запис Детальніше

Вивчення законодавчої бази України щодо повноважень організацій, які здійснюють нагляд за якістю і безпечністю харчової продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення законодавчої бази України щодо повноважень організацій, які здійснюють нагляд за якістю і безпечністю харчової продукції
 
Creator Андрійчук, Олексій Олексійович
 
Subject Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
340 Право в цілому. Пропедевтика. Методи та допоміжні правничі науки
 
Description В даній магістерській роботі проаналізовано законодавчу базу щодо повноважень організацій, які здійснюють нагляд за якістю і безпечністю харчової продукції.
 
Date 2011-06-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5450/1/Andriychyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5450/2/Andriychyk_dodatky_2011.pps
Андрійчук, Олексій Олексійович (2011) Вивчення законодавчої бази України щодо повноважень організацій, які здійснюють нагляд за якістю і безпечністю харчової продукції. Магістра thesis, НУБІП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5450/