Запис Детальніше

Вивчення вимог європейських та національних нормативних документів щодо показників якості та безпечності картоплі продовольчої

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення вимог європейських та національних нормативних документів щодо показників якості та безпечності картоплі продовольчої
 
Creator Федорченко, Тетяна Миколаївна
 
Subject Якість, стандартизація та сертифікація агрохімікатів, технологій вирощування сільськогосподарських культур і продукції рослинництва
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
Legislation
0 Загальний відділ
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description Проведено вивчення сучасного картоплярства та фактори, які впливають на його якість та безпеку. Вивчено особливості стандартизації показників якості і безпеки продовольчої картоплі в міжнародній, європейській та національній практиці. Картопля як об'єкт стандартизації є насінним матеріалом; продукцією, що поступає в торгову мережу в свіжому вигляді для задоволення потреби населення; сировиною - для харчової промисловості. В результаті проведеного аналізу встановлено рід невідповідностей та неузгодженості. Розроблено пропозиції щодо приведення у відповідність та вдосконалення нормативної бази у галузі картоплярства.
 
Date 2011-06-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5536/1/Fedorchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5536/2/Fedorchenko_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5536/3/Fedorchenko_arhiv_dodatky_2011.zip
Федорченко, Тетяна Миколаївна (2011) Вивчення вимог європейських та національних нормативних документів щодо показників якості та безпечності картоплі продовольчої. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5536/