Спосіб підвищення вмісту поліненасичених жирних кислот омега 53 у м'ясі гусей
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб підвищення вмісту поліненасичених жирних кислот омега 53 у м'ясі гусей
|
|
Creator |
Янович , Д.В.
|
|
Subject |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010 |
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2010-01-05
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5572/1/10dvyomg.pdf
Янович , Д.В. (2010) Спосіб підвищення вмісту поліненасичених жирних кислот омега 53 у м'ясі гусей. Сучасне птахівництво (1-2). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5572/
|
|