Запис Детальніше

Спосіб підвищення вмісту поліненасичених жирних кислот омега 53 у м'ясі гусей

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб підвищення вмісту поліненасичених жирних кислот омега 53 у м'ясі гусей
 
Creator Янович , Д.В.
 
Subject Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Випуск 2010
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2010-01-05
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5572/1/10dvyomg.pdf
Янович , Д.В. (2010) Спосіб підвищення вмісту поліненасичених жирних кислот омега 53 у м'ясі гусей. Сучасне птахівництво (1-2).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5572/