Запис Детальніше

Економіка сільськогосподарського землекористування: теорія, методологія та практика.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економіка сільськогосподарського землекористування: теорія, методологія та практика.
 
Creator Другак, В.М.
 
Subject 332 Регіональна економіка. Територіальна економіка. Економіка землі. Економіка житла
08.00.06 - економіка природокористування та охорони навколишнього середовища
 
Description У дисертаційній роботі визначено основні теоретико-методологічні засади економіки землекористування в умовах нових земельних відносин. Сформу-льовано концептуальні засади екологічно спрямованої земельної політики у па-радигмі роз¬витку економіки землекористування в умовах нових земельних відно-син і ринкового середовища, в основі якої покладено сукупність формальних і неформальних інституціональних факторів економічні відносини прав власності на землю, інтелектуальну складову суб’єктів землекористування.
Обґрунтовано, що поняття «економіка землекористування» – це наука, яка вивчає закономірності розвитку і функціонування економічних відносин власності на землю в процесі організації ви¬користання і охорони земель, умов та факторів, які визначають ефективність форму¬вання та дієвість економічних механізмів, форм і відповідних методів земле¬користування. Розроблено об’єктно-предметну модель національної системи земле¬користу¬вання та модель ринково-адаптованої системи земельного устрою України.
 
Date 2011-03-02
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5605/1/aref_%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D0%BA_%D0%92.%D0%9C._02.03.2011%D1%80.pdf
Другак, В.М. (2011) Економіка сільськогосподарського землекористування: теорія, методологія та практика. PhD thesis, Робота виконана в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5605/