Запис Детальніше

Вивчення ризиків під час виробництва несолоного масла на молокопереробному підприємстві та розроблення пропозицій щодо їх мінімізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення ризиків під час виробництва несолоного масла на молокопереробному підприємстві та розроблення пропозицій щодо їх мінімізації
 
Creator Красінський , Віталій Львович
 
Subject Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
Food contamination and toxicology
1801 Специфічні категорії
30 Теорія, методолія та методи суспільних наук. Соціографія
 
Description Суть роботи полягає у висвітленні практичних аспектів впровадження системи управління безпечністю виробництва масла солодковершкового на основі принципів НАССР, проведенні аналізу ризиків і визначенні критичних точок керування на підприємстві під час виробництва масла солодковершкового селянського.
В результаті роботи було проаналізовані ризики (небезпечні чинники) технологічних процесів, визначено критичні точки керування (КТК), розроблені елементи системи управління безпекою масла, система моніторингу у КТК та розраховано економічну ефективність від впровадження системи НАССР.
 
Date 2011-06-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/1/Krasinskiy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/2/Krasinskiy_dodatky_2011.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/3/Krasinskiy_arhiv_dodatky_2011.zip
Красінський , Віталій Львович (2011) Вивчення ризиків під час виробництва несолоного масла на молокопереробному підприємстві та розроблення пропозицій щодо їх мінімізації. Магістра thesis, НУБІП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/