Вивчення ризиків під час виробництва несолоного масла на молокопереробному підприємстві та розроблення пропозицій щодо їх мінімізації
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення ризиків під час виробництва несолоного масла на молокопереробному підприємстві та розроблення пропозицій щодо їх мінімізації
|
|
Creator |
Красінський , Віталій Львович
|
|
Subject |
Стандартизація, сертифікація та управління якістю сільськогосподарської продукції
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація Food contamination and toxicology 1801 Специфічні категорії 30 Теорія, методолія та методи суспільних наук. Соціографія |
|
Description |
Суть роботи полягає у висвітленні практичних аспектів впровадження системи управління безпечністю виробництва масла солодковершкового на основі принципів НАССР, проведенні аналізу ризиків і визначенні критичних точок керування на підприємстві під час виробництва масла солодковершкового селянського. В результаті роботи було проаналізовані ризики (небезпечні чинники) технологічних процесів, визначено критичні точки керування (КТК), розроблені елементи системи управління безпекою масла, система моніторингу у КТК та розраховано економічну ефективність від впровадження системи НАССР. |
|
Date |
2011-06-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/1/Krasinskiy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/2/Krasinskiy_dodatky_2011.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/3/Krasinskiy_arhiv_dodatky_2011.zip Красінський , Віталій Львович (2011) Вивчення ризиків під час виробництва несолоного масла на молокопереробному підприємстві та розроблення пропозицій щодо їх мінімізації. Магістра thesis, НУБІП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/5619/
|
|