Запис Детальніше

Адміністративно-правові та організаційні засади проваджень за зверненнями громадян до органів виконавчої влади України.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адміністративно-правові та організаційні засади проваджень за зверненнями громадян до органів виконавчої влади України.
 
Creator Мостовой , О.А.
 
Subject 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право
342 Державне право. Конституційне право. Адміністративне право
 
Description Дисертація містить комплексний аналіз, узагальнення, рекомендації та пропозиції щодо вирішення теоретичних і практичних питань, пов’язаних із адміністративно-правовими та організаційними засадами провадження за зверненнями громадян до органів виконавчої влади України.
Проведено аналіз та узагальнення вітчизняного і огляд зарубіжного законодавства щодо проваджень за зверненнями громадян до органів виконавчої влади. Проаналізовано такі теоретичні дефініції, як: «юридичний процес», «юридична процедура», «адміністративний процес», «адміністративні провадження та процедури», їх співвідношення та основні риси. Досліджено особливості різних видів адміністративних проваджень за зверненнями громадян до органів виконавчої влади та їх стадії. Особливу увагу приділено дослідженню позитивного досвіду з розгляду звернень громадян деякими органами виконавчої влади, узагальнення цього досвіду, вироблення рекомендацій та пропозицій щодо удосконалення окремих правових норм законодавства України про звернення громадян.
 
Date 2011-03-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5676/1/aref_%D0%9C%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9_%D0%9E.%D0%90._22.03.2011%D1%80.pdf
Мостовой , О.А. (2011) Адміністративно-правові та організаційні засади проваджень за зверненнями громадян до органів виконавчої влади України. PhD thesis, Робота виконана у Національному університеті біоресурсів і природокористування України Кабінету Міністрів України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5676/