Запис Детальніше

Правове регулювання використання та охорони земель рекреаційного призначення.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Правове регулювання використання та охорони земель рекреаційного призначення.
 
Creator Палій , Н.І.
 
Subject 12.00.06 – земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право
349.4 Земельне право. Право планування населених пунктів
 
Description Дисертація присвячена комплексному та системному дослідженню питань правового регулювання використання та охорони земель рекреаційного призначення в Україні.
В дисертації проведено аналіз поняття земель рекреаційного призначення, складу цих земель та законодавчих вимог щодо режиму їх використання та охорони. Досліджено та уточнено юридичні критерії розмежування правового режиму земель рекреаційного призначення від оздоровчих та інших суміжних категорій земель. Визначено особливості управління в галузі використання та охорони земель рекреаційного призначення. Досліджено правові форми використання земель рекреаційного призначення. Проведено аналіз правових заходів охорони земель рекреаційного призначення. Застосування юридичної відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері використання та охорони земель рекреаційного призначення. Запропоновано шляхи вдосконалення правового регулювання використання та охорони земель рекреаційного призначення.
 
Date 2011-03-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5679/1/aref_%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B9_%D0%9D.%D0%86._23.03.2011%D1%80.pdf
Палій , Н.І. (2011) Правове регулювання використання та охорони земель рекреаційного призначення. PhD thesis, Робота виконана у Національному університеті «Одеська юридична академія» Міністерства освіти і науки України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5679/