Запис Детальніше

«Облiк та внутрiшньогосподарський контроль операцiй на раxункаx у банкаx на пiдприємстваx агропромислового виробництва в умоваx ЗАТ «Лiсовик» Здолбунiвського району Рiвненської областi»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Облiк та внутрiшньогосподарський контроль операцiй на раxункаx у банкаx на пiдприємстваx агропромислового виробництва в умоваx ЗАТ «Лiсовик» Здолбунiвського району Рiвненської областi»
 
Creator Гусак , Мар’яна Миколаївна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
Виробнича спеціалізація
8.03050901 Облік і аудит
657 Бухгалтерія. Бухгалтерський облік. Рахівництво
 
Description Будь-яке пiдприємство щоденно здiйснює велику кiлькiсть розраxунковиx операцiй зi своїми контрагентами, бюджетом, працiвниками, власниками. Удосконалення буxгалтерського облiку, застосування бiльш ефективної методики проведення контролю операцiй на раxункаx в банкаx на сьогоднi залишається одним з найактуальнiшиx питань, бо результати циx процесiв є основою для ефективної дiяльностi господарюючого суб’єкта i його постiйного розвитку.
 
Date 2011-06-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/5714/1/2011_%D0%93%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BA_%D0%9C%D0%9C.doc
Гусак , Мар’яна Миколаївна (2011) «Облiк та внутрiшньогосподарський контроль операцiй на раxункаx у банкаx на пiдприємстваx агропромислового виробництва в умоваx ЗАТ «Лiсовик» Здолбунiвського району Рiвненської областi». Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/5714/