Запис Детальніше

Фінансові важелі регулювання суб’єктів господарювання в аграрній сфері

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансові важелі регулювання суб’єктів господарювання в аграрній сфері
 
Creator Савчук, Яків Андрійович
 
Subject Корпоративні фінанси
336 Фінанси
 
Description Нормальне функціонування підприємств та їх позиції на ринку визначаються не лише особливостями їх виробничо-господарської діяльності, специфікою організаційно-правових форм, а й можливостями забезпечення та використання конкурентних переваг. Ефективність діяльності сучасного підприємства значною мірою залежить від рівня його адаптованості до умов ринкової конкуренції, що зумовлює необхідність запровадження належної системи управління фінансами, адекватної ринковим вимогам. Стратегічними завданнями розробки та реалізації результативної системи управління фінансами підприємства є досягнення стратегічних та тактичних цілей його діяльності на основі використання ринкових механізмів залучення фінансових ресурсів, оптимізації структури капіталу, максимізації прибутку та забезпечення фінансової стійкості, і підвищення ринкової вартості підприємства, та впровадження ефективних і дієвих фінансових важелів.
Метою магістерської роботи є дослідження фінансових важелів регулювання діяльності підприємства на прикладі СТОВ “Лідер” Петропавлівського району Дніпропетровської області і розробка пропозицій щодо їх удосконалення.
 
Date 2011-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/6291/1/2011_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%AF%D0%90.doc
Савчук, Яків Андрійович (2011) Фінансові важелі регулювання суб’єктів господарювання в аграрній сфері. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/6291/