Запис Детальніше

Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів природного походження для тривалого зберігання плодів груші

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів природного походження для тривалого зберігання плодів груші
 
Creator Гапріндашвілі, Н.А.
 
Subject 06.01.15-первинна обробка продуктів рослинництва
631 Загальні питання сільського господарства
 
Description Робота присвячена розробці нових елементів технології зберігання плодів груші з використанням антиоксидантів. Вивчено вплив антиоксидантів на якість, збереженість та інтенсивність окисно-відновних процесів плодів груші під час зберігання. Встановлено, що застосування комплексних антиоксидантних композицій природного походження для післязбиральної обробки плодів груші дозволяє збільшити термін зберігання, максимально зберегти харчову і біологічну цінність, гарантує екологічну безпеку продукції. Здійснено впровадження запропонованої технології зберігання, наводяться дані щодо економічної ефективності.
 
Date 2011-06-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/7809/1/aref_%D0%93%D0%B0%D0%BF%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%88%D0%B2%D1%96%D0%BB%D1%96_%D0%9D.%D0%90._21.06.pdf
Гапріндашвілі, Н.А. (2011) Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів природного походження для тривалого зберігання плодів груші. PhD thesis, Робота виконана в Таврійському державному агротехнологічному університеті Міністерства аграрної політики та продовольства України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/7809/