Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів природного походження для тривалого зберігання плодів груші
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів природного походження для тривалого зберігання плодів груші
|
|
Creator |
Гапріндашвілі, Н.А.
|
|
Subject |
06.01.15-первинна обробка продуктів рослинництва
631 Загальні питання сільського господарства |
|
Description |
Робота присвячена розробці нових елементів технології зберігання плодів груші з використанням антиоксидантів. Вивчено вплив антиоксидантів на якість, збереженість та інтенсивність окисно-відновних процесів плодів груші під час зберігання. Встановлено, що застосування комплексних антиоксидантних композицій природного походження для післязбиральної обробки плодів груші дозволяє збільшити термін зберігання, максимально зберегти харчову і біологічну цінність, гарантує екологічну безпеку продукції. Здійснено впровадження запропонованої технології зберігання, наводяться дані щодо економічної ефективності.
|
|
Date |
2011-06-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/7809/1/aref_%D0%93%D0%B0%D0%BF%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%88%D0%B2%D1%96%D0%BB%D1%96_%D0%9D.%D0%90._21.06.pdf
Гапріндашвілі, Н.А. (2011) Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів природного походження для тривалого зберігання плодів груші. PhD thesis, Робота виконана в Таврійському державному агротехнологічному університеті Міністерства аграрної політики та продовольства України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/7809/
|
|