Запис Детальніше

Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержання з нього борошна в процесі зберігання

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержання з нього борошна в процесі зберігання
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Ящук, Н.О.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Досліджена динаміка технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита в процесі зберігання зерна та борошна. Встановлено значне поліпшення хлібопекарських властивостей борошна із пророслого зерна жита в процесі зберігання. Оптимальний термін зберігання зерна та борошна досліджуваних зразків – шість місяців.
 
Publisher МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8122/1/2.pdf
Подпрятов, Г.І., Ящук, Н.О. (2010) Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержання з нього борошна в процесі зберігання. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8122/