Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержання з нього борошна в процесі зберігання
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержання з нього борошна в процесі зберігання
|
|
| Creator |
Подпрятов, Г.І.
Ящук, Н.О. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
|
|
| Description |
Досліджена динаміка технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита в процесі зберігання зерна та борошна. Встановлено значне поліпшення хлібопекарських властивостей борошна із пророслого зерна жита в процесі зберігання. Оптимальний термін зберігання зерна та борошна досліджуваних зразків – шість місяців.
|
|
| Publisher |
МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8122/1/2.pdf
Подпрятов, Г.І., Ящук, Н.О. (2010) Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержання з нього борошна в процесі зберігання. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8122/
|
|