Запис Детальніше

Оцінка якості зерна пшениці за фізичними властивостями тіста та хлібопекарськими якостями

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості зерна пшениці за фізичними властивостями тіста та хлібопекарськими якостями
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Насіковський, В.А.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description У даній статі висвітлено більш детальний аналіз зерна на сучасному обладнанні з визначенням фізичних властивостей тіста та хлібопекарських якостей. Аналізи по визначенню сили борошна, водовбирної здатності, пружності, еластичності, розрідження в процесі приготування та бродіння тіста дає можливість визначити режими зберігання та методи переробки зерна з подальшим його цільовим використанням.
 
Publisher МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8126/2/8.pdf
Подпрятов, Г.І., Насіковський, В.А. (2010) Оцінка якості зерна пшениці за фізичними властивостями тіста та хлібопекарськими якостями. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8126/