Оцінка якості зерна пшениці за фізичними властивостями тіста та хлібопекарськими якостями
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Оцінка якості зерна пшениці за фізичними властивостями тіста та хлібопекарськими якостями
|
|
| Creator |
Подпрятов, Г.І.
Насіковський, В.А. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
|
|
| Description |
У даній статі висвітлено більш детальний аналіз зерна на сучасному обладнанні з визначенням фізичних властивостей тіста та хлібопекарських якостей. Аналізи по визначенню сили борошна, водовбирної здатності, пружності, еластичності, розрідження в процесі приготування та бродіння тіста дає можливість визначити режими зберігання та методи переробки зерна з подальшим його цільовим використанням.
|
|
| Publisher |
МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8126/2/8.pdf
Подпрятов, Г.І., Насіковський, В.А. (2010) Оцінка якості зерна пшениці за фізичними властивостями тіста та хлібопекарськими якостями. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8126/
|
|