Запис Детальніше

Вплив режимів і тривалості зберігання на якість зерна пшениці, жита та ячменю

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив режимів і тривалості зберігання на якість зерна пшениці, жита та ячменю
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Гунько, С.М.
Бобер, А.В.
Насіковський, В.А.
Завгородній, В.М.
Рожко, В.І.
Мацейко, Л.М.
Ящук, Н.О.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Досліджено зміну якісних показників зерна пшениці, жита та ячменю в процесі зберігання за різних режимів. Встановлені оптимальні режими та терміни зберігання зерна пшениці, жита та ячменю залежно від сортових особливостей та початкової якості.
 
Publisher МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8128/1/10.pdf
Подпрятов, Г.І., Гунько, С.М., Бобер, А.В., Насіковський, В.А., Завгородній, В.М., Рожко, В.І., Мацейко, Л.М., Ящук, Н.О. (2010) Вплив режимів і тривалості зберігання на якість зерна пшениці, жита та ячменю. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8128/