Запис Детальніше

Основні технологічні показники зерна пшениці та зміна їх в процесі зберігання за різних умов

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні технологічні показники зерна пшениці та зміна їх в процесі зберігання за різних умов
 
Creator Подпрятов, Г.І.
Насіковський, В.А.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Розглянуті основні технологічні показники зерна пшениці які визначають його якість. Досліджена динаміка основних показників якості зерна та борошна озимої пшениці в процесі зберігання за різних умов.
 
Publisher МАП України, НААНУ, Інститут рослинництва
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8130/1/12.pdf
Подпрятов, Г.І., Насіковський, В.А. (2010) Основні технологічні показники зерна пшениці та зміна їх в процесі зберігання за різних умов. Посібник українського хлібороба 2010. Науково-виробничий щорічник МАП України, НААНУ .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8130/