Біологічна ефективність мяса та печінки мясних перепелів за різних дерел жиру в комбікормі
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологічна ефективність мяса та печінки мясних перепелів за різних дерел жиру в комбікормі
|
|
Creator |
Сичов, М.Ю.
Слободянюк, Н.М. |
|
Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
|
|
Description |
Встановлено, що використання у годівлі мясних перепелів різних джерел жиру помітно впливає на біологічну ефективність їх мяса та печінки.
|
|
Publisher |
Продовольча індустрія АПК
|
|
Date |
2011-06-05
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8187/1/%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D1%8E%D0%BA_1.pdf
Сичов, М.Ю., Слободянюк, Н.М. (2011) Біологічна ефективність мяса та печінки мясних перепелів за різних дерел жиру в комбікормі. Продовольча індустрія АПК (5-6). |
|
Relation |
http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/8187/ |
|