Запис Детальніше

Біологічна ефективність мяса та печінки мясних перепелів за різних дерел жиру в комбікормі

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна ефективність мяса та печінки мясних перепелів за різних дерел жиру в комбікормі
 
Creator Сичов, М.Ю.
Слободянюк, Н.М.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Встановлено, що використання у годівлі мясних перепелів різних джерел жиру помітно впливає на біологічну ефективність їх мяса та печінки.
 
Publisher Продовольча індустрія АПК
 
Date 2011-06-05
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8187/1/%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D1%8E%D0%BA_1.pdf
Сичов, М.Ю., Слободянюк, Н.М. (2011) Біологічна ефективність мяса та печінки мясних перепелів за різних дерел жиру в комбікормі. Продовольча індустрія АПК (5-6).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/8187/