Запис Детальніше

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни "ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ" Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни "ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ" Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Засєкін, Д.А.
Кучерук , М.Д.
 
Subject ОКР "Бакалавр"
 
Description Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Основи фізіології і гігієни харчування" для студентів ОКР «Бакалавр», напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Date 2011-01-01
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8191/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A4I%D0%97I%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%93I%D0%AF_%D0%A5%D0%90%D0%A0%D0%A7%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF_2_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81_.pdf
Засєкін, Д.А., Кучерук , М.Д. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни "ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ" Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8191/