НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни "ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ" Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни "ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ" Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Засєкін, Д.А.
Кучерук , М.Д. |
|
Subject |
ОКР "Бакалавр"
|
|
Description |
Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Основи фізіології і гігієни харчування" для студентів ОКР «Бакалавр», напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Date |
2011-01-01
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8191/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A4I%D0%97I%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%93I%D0%AF_%D0%A5%D0%90%D0%A0%D0%A7%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF_2_%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81_.pdf
Засєкін, Д.А., Кучерук , М.Д. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни "ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ" Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8191/
|
|