НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ” ОКР «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ” ОКР «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Засєкін , Д.А.
Гудзь , Н.В. |
|
Subject |
ОКР "Бакалавр"
|
|
Description |
Метою і завданнями дисципліни є оволодіння студентами теоретичних знань про правові та організаційні аспекти забезпечення безпеки та практичними навичками експертизи продовольчої сировини і товарів за показниками безпеки.
|
|
Date |
2011-03-01
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8192/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%95%D0%97%D0%9F%D0%95%D0%9A%D0%90_%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%BA.pdf
Засєкін , Д.А., Гудзь , Н.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ” ОКР «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8192/
|
|