Запис Детальніше

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ” ОКР «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ” ОКР «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Засєкін , Д.А.
Гудзь , Н.В.
 
Subject ОКР "Бакалавр"
 
Description Метою і завданнями дисципліни є оволодіння студентами теоретичних знань про правові та організаційні аспекти забезпечення безпеки та практичними навичками експертизи продовольчої сировини і товарів за показниками безпеки.
 
Date 2011-03-01
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8192/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%95%D0%97%D0%9F%D0%95%D0%9A%D0%90_%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%BA.pdf
Засєкін , Д.А., Гудзь , Н.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ” ОКР «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 – «Харчові технології та інженерія». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8192/