НМК"Технологія виробництва продукції вівчарства"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК"Технологія виробництва продукції вівчарства"
|
|
Creator |
Туринський , В.М.
Богданова , Наталія Василівна |
|
Subject |
636.3 Малі жуйні тварини. Мала рогата худоба. Вівці. Кози
ОКР "Бакалавр" 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва НМК дисципліни |
|
Description |
Народногосподарське значення вівчарства. Біологічні особливості овець. Породи. Теоретичні основи селекції овець. Методи розведення. Годівля, утримання і догляд. Технології виробництва, первинної обробки та поглибленої переробки вовни. Технології виробництва баранини і ягнятини.
|
|
Date |
2011-10-14
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8201/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%92%D0%86%D0%92%D0%A7%D0%90%D0%A0%D0%A1%D0%A2%D0%92%D0%9E_2011.pdf
Туринський , В.М., Богданова , Наталія Василівна (2011) НМК"Технологія виробництва продукції вівчарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8201/
|
|