Запис Детальніше

НМК"Технологія виробництва продукції вівчарства"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК"Технологія виробництва продукції вівчарства"
 
Creator Туринський , В.М.
Богданова , Наталія Василівна
 
Subject 636.3 Малі жуйні тварини. Мала рогата худоба. Вівці. Кози
ОКР "Бакалавр"
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
 
Description Народногосподарське значення вівчарства. Біологічні особливості овець. Породи. Теоретичні основи селекції овець. Методи розведення. Годівля, утримання і догляд. Технології виробництва, первинної обробки та поглибленої переробки вовни. Технології виробництва баранини і ягнятини.
 
Date 2011-10-14
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8201/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%92%D0%86%D0%92%D0%A7%D0%90%D0%A0%D0%A1%D0%A2%D0%92%D0%9E_2011.pdf
Туринський , В.М., Богданова , Наталія Василівна (2011) НМК"Технологія виробництва продукції вівчарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8201/