НМК “Забій овець та переробка продукції вівчарства”
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК “Забій овець та переробка продукції вівчарства”
|
|
Creator |
Туринський , В.М.
Богданова , Наталія Василівна |
|
Subject |
636.3 Малі жуйні тварини. Мала рогата худоба. Вівці. Кози
ОКР "Магістр" Виробнича спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва НМК дисципліни |
|
Description |
Технологія забою тварин і товарна оцінка туш. Морфологічний і хімічний склад м’яса. Особливості баранини як сировини для переробної промисловості
|
|
Date |
2011-10-14
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8206/1/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%96%D0%B9_%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%8C_%D1%82%D0%B0_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B0_2011.pdf
Туринський , В.М., Богданова , Наталія Василівна (2011) НМК “Забій овець та переробка продукції вівчарства”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8206/
|
|