Запис Детальніше

НМК “Забій овець та переробка продукції вівчарства”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК “Забій овець та переробка продукції вівчарства”
 
Creator Туринський , В.М.
Богданова , Наталія Василівна
 
Subject 636.3 Малі жуйні тварини. Мала рогата худоба. Вівці. Кози
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
 
Description Технологія забою тварин і товарна оцінка туш. Морфологічний і хімічний склад м’яса. Особливості баранини як сировини для переробної промисловості
 
Date 2011-10-14
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8206/1/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%96%D0%B9_%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86%D1%8C_%D1%82%D0%B0_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B0_2011.pdf
Туринський , В.М., Богданова , Наталія Василівна (2011) НМК “Забій овець та переробка продукції вівчарства”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8206/