Запис Детальніше

Характеристика змін амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика змін амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів
 
Creator Якубчак, О.М.
Таран, Т.В.
Білик, Р.І.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
619 Ветеринарна медицина
 
Description Показано зміни амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів
 
Publisher Ніжин, ПП Лисенко М.М.
 
Date 2010-05-06
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8290/1/Yakubchak%2C_Taran%2C_Biluk.pdf
Якубчак, О.М., Таран, Т.В., Білик, Р.І. (2010) Характеристика змін амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів. Ветеринарна біотехнологія (16).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8290/