Характеристика змін амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика змін амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів
|
|
Creator |
Якубчак, О.М.
Таран, Т.В. Білик, Р.І. |
|
Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
619 Ветеринарна медицина |
|
Description |
Показано зміни амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів
|
|
Publisher |
Ніжин, ПП Лисенко М.М.
|
|
Date |
2010-05-06
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8290/1/Yakubchak%2C_Taran%2C_Biluk.pdf
Якубчак, О.М., Таран, Т.В., Білик, Р.І. (2010) Характеристика змін амінокислотного складу молока та м’яса, отриманих від серопозитивних на лейкоз корів. Ветеринарна біотехнологія (16). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8290/
|
|