Запис Детальніше

СПОСОБИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ДУБОВОЇ КЛЕПКИ ПІД ЧАС ВИСУШУВАННЯ-ДОЗРІВАННЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСОБИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ДУБОВОЇ КЛЕПКИ ПІД ЧАС ВИСУШУВАННЯ-ДОЗРІВАННЯ
 
Creator Зражва, С.Г.
 
Subject Випуск 152 (2)
 
Description Проведено аналіз чинної технології висушування-дозрівання дубової клепки для виноробства. Встановлено, що головним чинником формування якості клепки є умови її зберігання в штабелях та тривалість цього процесу. Розроблено пропозиції, що спрямовані на прискорення дозрівання і підвищення якості готової клепки.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-06-03
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8908/1/zsh.pdf
Зражва, С.Г. (2010) СПОСОБИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ДУБОВОЇ КЛЕПКИ ПІД ЧАС ВИСУШУВАННЯ-ДОЗРІВАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 152 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8908/