СПОСОБИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ДУБОВОЇ КЛЕПКИ ПІД ЧАС ВИСУШУВАННЯ-ДОЗРІВАННЯ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
СПОСОБИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ДУБОВОЇ КЛЕПКИ ПІД ЧАС ВИСУШУВАННЯ-ДОЗРІВАННЯ
|
|
| Creator |
Зражва, С.Г.
|
|
| Subject |
Випуск 152 (2)
|
|
| Description |
Проведено аналіз чинної технології висушування-дозрівання дубової клепки для виноробства. Встановлено, що головним чинником формування якості клепки є умови її зберігання в штабелях та тривалість цього процесу. Розроблено пропозиції, що спрямовані на прискорення дозрівання і підвищення якості готової клепки.
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2010-06-03
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8908/1/zsh.pdf
Зражва, С.Г. (2010) СПОСОБИ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ДУБОВОЇ КЛЕПКИ ПІД ЧАС ВИСУШУВАННЯ-ДОЗРІВАННЯ. Науковий вісник НУБіП України, 152 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8908/
|
|