Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними.
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними.
|
|
| Creator |
Петрова , Дарья Михайлівна
|
|
| Subject |
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Agricultural research 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
| Description |
В даній магістерській роботі проаналізовані імовірні ризики при виробництві консервів «Кета натуральна», проведена оцінка ризиків , розробленні методи їх контролю, мінімізації , попередження та подолання ризиків на основі ISO 31000:2009 «Управління ризиками - Принципи та керівництво».
|
|
| Date |
2011-12-20
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9729/1/Petrova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9729/2/Petrova_dodatky_2011.ppt Петрова , Дарья Михайлівна (2011) Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними. Магістра thesis, НУБіП. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9729/
|
|