Розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві
|
|
| Creator |
Поліщук , Вікторія Олександрівна
|
|
| Subject |
Legislation
1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва |
|
| Description |
В даній магістерській роботі проведено аналіз технології виготовлення соку яблучного освітленого в умовах ПАТ ПБК «Радомишль», вивчено фактори, які впливають на виробництво, зроблено аналіз небезпек, визначено 4 критичні точки контролю, розроблено HACCP-план та описано методи моніторингу, коригувальні дії та документацію.
|
|
| Date |
2011-12-20
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/1/Polishchyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/2/Polishchyk_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/3/Polishchyk_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Поліщук , Вікторія Олександрівна (2011) Розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві. Магістра thesis, НУБіП. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/
|
|