Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі морських безхребетних
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі морських безхребетних
|
|
| Creator |
Вовк , Віта Юріївна
|
|
| Subject |
Aquaculture production and management
639.5 Розведення ракоподібних, морських їжаків, п'явок тощо Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
Результати дослідження технології виготовлення пастоподібних продуктів з креветок, біологічно цінних та корисних для здоров′я людини.
|
|
| Date |
2011-12-20
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/1/Vovk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/2/Vovk_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/3/Vovk_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Вовк , Віта Юріївна (2011) Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі морських безхребетних. Магістра thesis, НУБіП. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/
|
|