Вплив способу та режимів бланшування на якість рибних консервів в олії
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив способу та режимів бланшування на якість рибних консервів в олії
|
|
| Creator |
Гвоздьов , Павло Геннадійович
|
|
| Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
Мета магістерської роботи удосконалення технології процесу бланширування риби у рідких середовищах з низким значенням рН. Об'єкт дослідження – технологія бланширування виготовлення консервів в олії. Предмет дослідження – процес бланшування при виготовленні консервів в олії. |
|
| Date |
2011-12-23
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9828/1/Gvozdev.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9828/2/Gvozdev_dodatku_2011.pps Гвоздьов , Павло Геннадійович (2011) Вплив способу та режимів бланшування на якість рибних консервів в олії. Магістра thesis, НУБіП. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9828/
|
|