Використання білка сочевиці у технології варених ковбас
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Використання білка сочевиці у технології варених ковбас
|
|
| Creator |
Коток , Ярослава Петрівна
|
|
| Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
| Description |
Метою магістерської роботи є використання білка сочевиці у технології варених ковбас. В роботі були представлені результати власних досліджень та проведено їх аналіз. Встановлені залежності якісних показників варених ковбас заданого складу від внесення в рецептуру ковбаси сочевичного борошна. Були визначені показники економічної ефективності застосування технології
|
|
| Date |
2011-12-19
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/1/Kotok.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/2/Kotok_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/3/Kotok_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Коток , Ярослава Петрівна (2011) Використання білка сочевиці у технології варених ковбас. Магістра thesis, НУБіП. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/
|
|