Вплив рослинної сировини на якість м’ясопродуктів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив рослинної сировини на якість м’ясопродуктів
|
|
| Creator |
Мелешко-Процепов , Ярослав Володимирович
|
|
| Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology |
|
| Description |
Робота полягає в дослідженні альтернативних джерел заміни м’ясної сировини рослинною, без втрати корисних властивостей продукту
|
|
| Date |
2011-12-19
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9860/1/Meleshko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9860/2/Meleshko_dodatky_2011.ppt Мелешко-Процепов , Ярослав Володимирович (2011) Вплив рослинної сировини на якість м’ясопродуктів. Магістра thesis, НУБіП. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9860/
|
|