Застосування коптильних препаратів у виробництві ковбасних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Застосування коптильних препаратів у виробництві ковбасних виробів
|
|
| Creator |
Штонда , О.А.
|
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
|
|
| Description |
З давніх часів люди використовують копчення як спосіб консервування продукту з наданням йому особливо ароматного запаху і смаку.
|
|
| Publisher |
Мясні технології світу World Meat Technologiesб м.Тернопіль
|
|
| Date |
2011-07-09
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10163/1/Untitled.FR11.pdf
Штонда , О.А. (2011) Застосування коптильних препаратів у виробництві ковбасних виробів. Мясні технології світу World Meat Technologies (7). |
|
| Relation |
http://www.worldmt.net/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10163/ |
|