Комплексна переробка прісноводних риб
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Комплексна переробка прісноводних риб
|
|
| Creator |
Лебська , Т.
Ткаченко , Т. Вовк , В. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
|
| Description |
Сучасні технології комплексної переробки рибної сировини дозволяють виготовляти харчову продукцію та ефективні харчові добавки лікувальної і профілактичної дії. На прикладі товстолобика показана можливість використання кіскових, покривних та хрящових тканин риби для виготовлення харчових добавок.
|
|
| Publisher |
ПП „Видавниче представництво „Паралель”
|
|
| Date |
2011-03-19
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10164/1/tmp2.pdf
Лебська , Т., Ткаченко , Т., Вовк , В. (2011) Комплексна переробка прісноводних риб. Продовольча індустрія АПК (3). |
|
| Relation |
http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10164/ |
|