Моніторинг ринку ковбасних виробів України та безпечності продукції
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Моніторинг ринку ковбасних виробів України та безпечності продукції
|
|
| Creator |
Баль-Прилипко, Л.В.
|
|
| Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях |
|
| Description |
Проведено аналітичний моніторинг ринку ковбасних виробів України, розглянуто питання безпечності вітчизняної ковбасної продукції; викладено рекомендації та стратегію розвитку для мясопереробних підприємств.
|
|
| Publisher |
ПП „Видавниче представництво „Паралель”
|
|
| Date |
2011-03-19
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10169/1/tmp3.pdf
Баль-Прилипко, Л.В. (2011) Моніторинг ринку ковбасних виробів України та безпечності продукції. Продовольча індустрія АПК (3). |
|
| Relation |
http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10169/ |
|