Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
|
|
| Creator |
Ємцев , В.
|
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни |
|
| Description |
Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
|
|
| Publisher |
Ужгород
|
|
| Date |
2011-05-19
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10177/1/tmp8.pdf
Ємцев , В. (2011) Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія - економіка (Вип. 33 част. 1). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10177/
|
|