Сироватка молочна- біологічно цінний продукт
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Сироватка молочна- біологічно цінний продукт
|
|
| Creator |
Чернюшок, О.А.
Кочубей-Литвиненко, О.В. Василів, В.П. Дашковський , Ю.О. Ардинський, О.В. Федоренко, Л.А. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
637.1 Молочна промисловість у цілому |
|
| Description |
Аналіз структури переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування хлібобулочних виробів, сироваткових напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу.
|
|
| Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|
| Date |
2011-02-01
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
image/jpeg image/jpeg |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/1/Vasyliv.3.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/2/Titul.3.jpg http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/3/Zmist.jpg Чернюшок, О.А., Кочубей-Литвиненко, О.В., Василів, В.П., Дашковський , Ю.О., Ардинський, О.В., Федоренко, Л.А. (2011) Сироватка молочна- біологічно цінний продукт. Харчова наука і технологія (1 (14)). |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/
|
|