Запис Детальніше

Сироватка молочна- біологічно цінний продукт

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сироватка молочна- біологічно цінний продукт
 
Creator Чернюшок, О.А.
Кочубей-Литвиненко, О.В.
Василів, В.П.
Дашковський , Ю.О.
Ардинський, О.В.
Федоренко, Л.А.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
637.1 Молочна промисловість у цілому
 
Description Аналіз структури переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування хлібобулочних виробів, сироваткових напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу.
 
Publisher Одеська національна академія харчових технологій
 
Date 2011-02-01
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
image/jpeg
image/jpeg
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/1/Vasyliv.3.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/2/Titul.3.jpg
http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/3/Zmist.jpg
Чернюшок, О.А., Кочубей-Литвиненко, О.В., Василів, В.П., Дашковський , Ю.О., Ардинський, О.В., Федоренко, Л.А. (2011) Сироватка молочна- біологічно цінний продукт. Харчова наука і технологія (1 (14)).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10217/