Аналіз сучасних підходів щодо управління ризиками втрати якості риби та рибопродуктів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз сучасних підходів щодо управління ризиками втрати якості риби та рибопродуктів
|
|
Creator |
Сілонова, Н.Б.
Тупицька, О.М. Гмиря, І.В. |
|
Subject |
Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій
|
|
Description |
Продукція із риб та морепродуктів є високоякісною завдяки природним властивостям відповідної сировини. У процесі виробництва і транспортування досить важко підвищити якість продукції. Проте є небезпека втрати тих властивостей, які отримано від природи.
|
|
Publisher |
Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля
|
|
Date |
2011-03-30
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
image/jpeg image/jpeg |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/1/Silonova-5.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/2/Titul-1.jpg http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/3/Zmist_-_0001-1.jpg Сілонова, Н.Б., Тупицька, О.М., Гмиря, І.В. (2011) Аналіз сучасних підходів щодо управління ризиками втрати якості риби та рибопродуктів. «Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств» 2 міжнар. конф., 2 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/
|
|