Запис Детальніше

Аналіз сучасних підходів щодо управління ризиками втрати якості риби та рибопродуктів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз сучасних підходів щодо управління ризиками втрати якості риби та рибопродуктів
 
Creator Сілонова, Н.Б.
Тупицька, О.М.
Гмиря, І.В.
 
Subject Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій
 
Description Продукція із риб та морепродуктів є високоякісною завдяки природним властивостям відповідної сировини. У процесі виробництва і транспортування досить важко підвищити якість продукції. Проте є небезпека втрати тих властивостей, які отримано від природи.
 
Publisher Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля
 
Date 2011-03-30
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
image/jpeg
image/jpeg
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/1/Silonova-5.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/2/Titul-1.jpg
http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/3/Zmist_-_0001-1.jpg
Сілонова, Н.Б., Тупицька, О.М., Гмиря, І.В. (2011) Аналіз сучасних підходів щодо управління ризиками втрати якості риби та рибопродуктів. «Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств» 2 міжнар. конф., 2 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10249/