Аналіз факторів, що впливають на показники безпечності ковбасних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Аналіз факторів, що впливають на показники безпечності ковбасних виробів
|
|
| Creator |
Кучер, Іван Дмитрович
|
|
| Subject |
Виробнича спеціалізація
619 Ветеринарна медицина |
|
| Description |
Проаналізовано асортиментний склад ковбасних виробів ТОВ «Константа». Проведено стандартний і розширений контроль основних групі ковбасних виробів за показниками якості та безпечності для підтвердження відповідності нормативній документації. За результатами гістологічного дослідження проб ковбасних виробів встановлена ідентифікація їх мікроструктурного складу.
|
|
| Date |
2011-12-05
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10279/1/2011_Kucher___I.D.doc
Кучер, Іван Дмитрович (2011) Аналіз факторів, що впливають на показники безпечності ковбасних виробів. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10279/
|
|