Запис Детальніше

Аналіз факторів, що впливають на показники безпечності ковбасних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз факторів, що впливають на показники безпечності ковбасних виробів
 
Creator Кучер, Іван Дмитрович
 
Subject Виробнича спеціалізація
619 Ветеринарна медицина
 
Description Проаналізовано асортиментний склад ковбасних виробів ТОВ «Константа». Проведено стандартний і розширений контроль основних групі ковбасних виробів за показниками якості та безпечності для підтвердження відповідності нормативній документації. За результатами гістологічного дослідження проб ковбасних виробів встановлена ідентифікація їх мікроструктурного складу.
 
Date 2011-12-05
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10279/1/2011_Kucher___I.D.doc
Кучер, Іван Дмитрович (2011) Аналіз факторів, що впливають на показники безпечності ковбасних виробів. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10279/