Аналіз ризиків під час виробництва напівфабрикатів із м’яса в супермаркетах
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Аналіз ризиків під час виробництва напівфабрикатів із м’яса в супермаркетах
|
|
| Creator |
Салімова, Ельміра Солтанівна
|
|
| Subject |
Виробнича спеціалізація
619 Ветеринарна медицина |
|
| Description |
Проведено аналіз динаміки надходження туш забійних тварин в супермаркет. Найбільшим попитом користується свинина. Вивчено асортимент напівфабрикатів, які виробляються в м’ясному цеху супермаркету. Проведено аналіз ризиків виробництва заморожених котлет. Визначені критичні межі температурного режиму та часу заморожування
|
|
| Date |
2011-12-05
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10282/1/2011_Salimova_E.S..doc
Салімова, Ельміра Солтанівна (2011) Аналіз ризиків під час виробництва напівфабрикатів із м’яса в супермаркетах. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10282/
|
|