Запис Детальніше

Аналіз ризиків під час виробництва напівфабрикатів із м’яса в супермаркетах

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків під час виробництва напівфабрикатів із м’яса в супермаркетах
 
Creator Салімова, Ельміра Солтанівна
 
Subject Виробнича спеціалізація
619 Ветеринарна медицина
 
Description Проведено аналіз динаміки надходження туш забійних тварин в супермаркет. Найбільшим попитом користується свинина. Вивчено асортимент напівфабрикатів, які виробляються в м’ясному цеху супермаркету. Проведено аналіз ризиків виробництва заморожених котлет. Визначені критичні межі температурного режиму та часу заморожування
 
Date 2011-12-05
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10282/1/2011_Salimova_E.S..doc
Салімова, Ельміра Солтанівна (2011) Аналіз ризиків під час виробництва напівфабрикатів із м’яса в супермаркетах. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10282/