Запис Детальніше

Технологічні показники зерна і борошна пшениці озимої під час зберігання та переробки

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні показники зерна і борошна пшениці озимої під час зберігання та переробки
 
Creator Чепой , Віктор Георгійович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.09010101 Агрономія
Дослідницька спеціалізація
Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description Визначення технологічних показників зерна та борошна озимої пшениці під час зберігання за різних режимів зберігання та строків в умовах кафедри технологія зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
 
Date 2011-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/1/Chepoy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/2/Presentation_Chepoy.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/3/Referat_Chepoy.doc
Чепой , Віктор Георгійович (2011) Технологічні показники зерна і борошна пшениці озимої під час зберігання та переробки. Магістра thesis, ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/