Технологічні показники зерна і борошна пшениці озимої під час зберігання та переробки
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні показники зерна і борошна пшениці озимої під час зберігання та переробки
|
|
Creator |
Чепой , Віктор Георгійович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.09010101 Агрономія Дослідницька спеціалізація Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки 633.1 Хлібні злаки. Зернові культури 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) |
|
Description |
Визначення технологічних показників зерна та борошна озимої пшениці під час зберігання за різних режимів зберігання та строків в умовах кафедри технологія зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
|
|
Date |
2011-12-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/1/Chepoy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/2/Presentation_Chepoy.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/3/Referat_Chepoy.doc Чепой , Віктор Георгійович (2011) Технологічні показники зерна і борошна пшениці озимої під час зберігання та переробки. Магістра thesis, ННІ рослинництва, екології і біотехнологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10347/
|
|