Запис Детальніше

Оптимізація густоти рослин бобу овочевого для одержання зеленого горошку

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація густоти рослин бобу овочевого для одержання зеленого горошку
 
Creator Канівець , Ольга Валеріївна
 
Subject 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
Овочівництво
635.6 Рослини з їстівними плодами та насінням. Бобові культури
Виробнича спеціалізація
 
Description Овочеві культури мають дуже широке різноманіття .–цибулинні, капустяні, коренеплідні, квіткові, зеленні ,плодові тощо. Серед них дуже цінними є бобові овочеві культури. Харчова цінність бобових овочевих культур дуже висока та цінується в першу чергу за доступні білки та вітаміни, які є легкодоступними для людини.
Кожна з бобових овочевих культур має свої особливості вирощування та використання. Бобові культури дуже широко використовують для заморожування, сушіння, в свіжому вигляді, для приготування супів,консервованого зеленого горошку та інших страв.
Виходячи з цього, досить актуальним і перспективним питанням наукових досліджень є вивчення впливу густоти рослин на урожайність бобу овочевого умовах Лісостепу України.
 
Date 2011-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10397/1/Kanivec.doc
Канівець , Ольга Валеріївна (2011) Оптимізація густоти рослин бобу овочевого для одержання зеленого горошку. Магістра thesis, ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10397/