Оптимізація густоти рослин бобу овочевого для одержання зеленого горошку
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Оптимізація густоти рослин бобу овочевого для одержання зеленого горошку
|
|
| Creator |
Канівець , Ольга Валеріївна
|
|
| Subject |
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство Овочівництво 635.6 Рослини з їстівними плодами та насінням. Бобові культури Виробнича спеціалізація |
|
| Description |
Овочеві культури мають дуже широке різноманіття .–цибулинні, капустяні, коренеплідні, квіткові, зеленні ,плодові тощо. Серед них дуже цінними є бобові овочеві культури. Харчова цінність бобових овочевих культур дуже висока та цінується в першу чергу за доступні білки та вітаміни, які є легкодоступними для людини. Кожна з бобових овочевих культур має свої особливості вирощування та використання. Бобові культури дуже широко використовують для заморожування, сушіння, в свіжому вигляді, для приготування супів,консервованого зеленого горошку та інших страв. Виходячи з цього, досить актуальним і перспективним питанням наукових досліджень є вивчення впливу густоти рослин на урожайність бобу овочевого умовах Лісостепу України. |
|
| Date |
2011-12-15
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10397/1/Kanivec.doc
Канівець , Ольга Валеріївна (2011) Оптимізація густоти рослин бобу овочевого для одержання зеленого горошку. Магістра thesis, ННІ рослинництва, екології і біотехнологій. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10397/
|
|