Електроіскровий спосіб оброблення молочної сироватки
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Електроіскровий спосіб оброблення молочної сироватки
|
|
Creator |
Дашковський, Ю.О.
Василів, В.П. Кочубей-Литвиненко, О.В. Ардинський, О.В. Чернюшок, О.А. |
|
Subject |
621 Загальне машинобудування. Ядерна техніка. Електротехніка. Машинобудування в цілому
Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій |
|
Description |
Наведені результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на властивості молочної сиворотки з метою отримання сиворотки з однорідною структурою без додаткового очищення. Встановлено, що оброблення електроіскровим способом молочної сироватки з масовою часткою білка 1 %, забезпечило стабільність дисперсної системи (сироваткових білків) за рахунок диспергування білкових часток.
|
|
Publisher |
Тернопіль
|
|
Date |
2011-09-29
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
image/jpeg
application/pdf image/jpeg |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/1/Titul.12.JPG
http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/2/Vasyliv.12.pdf http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/3/Zmist.12.JPG Дашковський, Ю.О., Василів, В.П., Кочубей-Литвиненко, О.В., Ардинський, О.В., Чернюшок, О.А. (2011) Електроіскровий спосіб оброблення молочної сироватки. Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні технології та обладнання харчових виробництв». (29-30 вересня 2011. – С. 25-26.). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/
|
|