Запис Детальніше

Електроіскровий спосіб оброблення молочної сироватки

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електроіскровий спосіб оброблення молочної сироватки
 
Creator Дашковський, Ю.О.
Василів, В.П.
Кочубей-Литвиненко, О.В.
Ардинський, О.В.
Чернюшок, О.А.
 
Subject 621 Загальне машинобудування. Ядерна техніка. Електротехніка. Машинобудування в цілому
Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій
 
Description Наведені результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на властивості молочної сиворотки з метою отримання сиворотки з однорідною структурою без додаткового очищення. Встановлено, що оброблення електроіскровим способом молочної сироватки з масовою часткою білка 1 %, забезпечило стабільність дисперсної системи (сироваткових білків) за рахунок диспергування білкових часток.
 
Publisher Тернопіль
 
Date 2011-09-29
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format image/jpeg
application/pdf
image/jpeg
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/1/Titul.12.JPG
http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/2/Vasyliv.12.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/3/Zmist.12.JPG
Дашковський, Ю.О., Василів, В.П., Кочубей-Литвиненко, О.В., Ардинський, О.В., Чернюшок, О.А. (2011) Електроіскровий спосіб оброблення молочної сироватки. Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні технології та обладнання харчових виробництв». (29-30 вересня 2011. – С. 25-26.).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10417/